Starttikurssi uusille harrastajille ja lajiin tutustuville tammi-helmikuussa

Taijiquan, eli lyhyemmin taiji, on vanha, sisäisen koulukunnan taistelutaito Kiinasta. Se on nykyihmiselle  antoisaa, mielen tyhjentävää meditatiivista liikuntaa ja parhaimmillaan elämäntapa. Taiji on rentoa liikettä, mutta chen-tyylissä, jota seurassamme harjoitetaan, on mukana myös räjähtävää voimaa.

Starttikurssi on oiva tapa tutustua lajiin, oppia sen perusperiaatteita ja  83-osaisen Yilu-sarjan ensimmäisiä liikkeitä opettajaa seuraten.

Taiji-sarja sisältää hitaita, luonnonmukaisia spiraali- ja ympyräliikkeitä, joissa yin ja yang vuorottelevat. Yleensä taiji-harjoitteluun sisältyy qigongia, perustekniikkaharjoittelua, taiji-sarjan muodon harjoittelua ja sovelluksia, jotka auttavat ja ymmärtämään liikkeiden tarkoitusta ja suoritustapaa.

Sulkeutuminen ja avautuminen, hitaat ja nopeat, staattiset ja dynaamiset, voimakkaat ja rennot liikeosat vaihtelevat täydentäen luontevasti toisiaan. Taiji-harjoitukset kehittyvät ajan myötä asteittain ulkoisesta sarjan muodon harjoittelusta sisäisen energian ja mielen harjoituksiksi.

Kursseillamme on pienet ryhmäkoot, jotta opetus säilyy yksilöllisenä

Seuraava starttikurssi järjestetään lauantaisin 9.1.-27.2. 2016 klo 12.30-14 Töölön Kisahallilla (Koreografiasali, Paavo Nurmen kuja 1)   Kurssin hinta on 90 euroa.  Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen taiji@guilintaiji.fi. Startin opettaja on John Hacklin.

Maksu onnistuu tilisiirrolla  seuran tilille AKTIA FI80 405 500 121 41186 viitenumerolla 20158.  Voit maksaa myös liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Edenredin Mind&Body -kortilla, Sporttipassilla tai yleisimmillä pankki/luottokorteilla ensimmäisellä harjoituskerrallasi  – ilmoita kuitenkin ilmoittautumisesi yhteydessä, jos maksat jollain muulla tapaa kuin tilisiirrolla. Ilmoittautuminen on sitova, peruutus tai siirto onnistuu kuitenkin lääkärintodistuksella. Seuramme ei vakuuta kurssilaisia, joten huolehdithan omasta vakuutusturvasta.

 

 

 

 

 

 

 

Anu, Seppo ja Yilu-sarja

 

 

startti-2
Kesän puistotreenit

 

 

_mg_0321
Taijin rentouttamat

 

Liu Shaohua syyskuussa 2015
Pääopettajamme mestari Liu tekemässä Yilu-sarjaa

 

Seuramme näytöslaji oli viuhka
Seuran taijinäytös Helsingin Juhlaviikoilla

 TAMMI-HELMIKUUN STARTTIKURSSI ON SIIRTYNYT PIDETTÄVÄKSI MYÖHEMMIN KEVÄÄLLÄ.