Taijistarttikurssi huhtikuussa lauantaisin

Taijiquan, eli lyhyemmin taiji, on vanha, sisäisen koulukunnan taistelutaito Kiinasta. Se on nykyihmiselle  antoisaa, mielen tyhjentävää meditatiivista liikuntaa ja parhaimmillaan elämäntapa. Taiji on rentoa liikettä, mutta chen-tyylissä, jota seurassamme harjoitetaan, on mukana myös räjähtävää voimaa.

Starttikurssi on oiva tapa tutustua lajiin, oppia sen perusperiaatteita ja  83-osaisen Yilu-sarjan ensimmäisiä liikkeitä opettajaa seuraten.

Taiji-sarja sisältää hitaita, luonnonmukaisia spiraali- ja ympyräliikkeitä, joissa yin ja yang vuorottelevat. Yleensä taiji-harjoitteluun sisältyy qigongia, perustekniikkaharjoittelua, taiji-sarjan muodon harjoittelua ja sovelluksia, jotka auttavat ja ymmärtämään liikkeiden tarkoitusta ja suoritustapaa.

Sulkeutuminen ja avautuminen, hitaat ja nopeat, staattiset ja dynaamiset, voimakkaat ja rennot liikeosat vaihtelevat täydentäen luontevasti toisiaan. Taiji-harjoitukset kehittyvät ajan myötä asteittain ulkoisesta sarjan muodon harjoittelusta sisäisen energian ja mielen harjoituksiksi.

Kursseillamme on pienet ryhmäkoot, jotta opetus säilyy yksilöllisenä

Seuraava starttikurssi pidetään kolmena lauantaina 9.4.-23.4. 2016 klo 10.30-12 Töölön Kisahallin Koreografiasalissa (Paavo Nurmen kuja 1). Kurssin hinta on 30 euroa. Opettajana toimii seuran kiinalainen mestari Liu Shaohua. Ilmoittaudu kurssille joko sähköpostitse osoitteeseen taiji@guilintaiji.fi, ensimmäisellä kurssikerralla tai Tutustu taijiin -tilaisuudessa su 3.4.

Maksu onnistuu tilisiirrolla  seuran tilille AKTIA FI80 405 500 121 41186 viitenumerolla 20158.  Voit maksaa myös liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Edenredin Mind&Body -kortilla, Sporttipassilla tai yleisimmillä pankki/luottokorteilla ensimmäisellä harjoituskerrallasi  – ilmoita kuitenkin ilmoittautumisesi yhteydessä, jos maksat jollain muulla tapaa kuin tilisiirrolla. Ilmoittautuminen on sitova, peruutus tai siirto onnistuu kuitenkin lääkärintodistuksella. Seuramme ei vakuuta kurssilaisia, joten huolehdithan omasta vakuutusturvasta.